Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

"Seobe" nagrađene na Festivalu pozorišta Vojvodine

Posle 11 odgledanih predstava na 62. Festivalu profesionalnih pozorišta Vojvodine u Kikindi, žiri je saopštio da je većinom glasova za najbolju dramsku predstavu proglasio "Seobe", Srpskog narodnog pozorišta, prema romanu Miloša Crnjanskog, a u dramatizaciji i režiji Vide Ognjenović.

Odlazi Bata, za njim i pola tima?

Fudbalski klub Vojvodina po isteku katastrofalne sezone najverovatnije će napustiti predsednik Ratko Butorović, a za njim bi mogli da krenu i brojni igrači poput Moreire, Supića, Kataija, Mojsova i Trajkovića.

Bolnica popodne bez vode

Bez vode će danas od 13 do 17 časova biti deo Hajduk Veljkove ulice, od ulice Novosadskog sajma do Futoške, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži.

Još danas konkurs za vrtić

Konkurs za upis u Predškolsku ustanovu "Radosno detinjstvo" traje još danas, pa roditelji koji nisu predali dokumenta mogu to da učine do 14 sati u šalter sali Upravne zgrade u Ulici Pavla Simića 9.

Slobodanu Tišmi uručena nagrada Prosefesta

Uručenjem Nagrade "Milovan Vidaković" književniku Slobodanu Tišmi sinoć je u Kulturnom centru Novog Sada završen 6. međunarodni festival proze "Prosefest", na kome su tokom tri dana učestvovali pisci iz Slovenije, Slovačke, Nemačke i Srbije.